DE

Szolgáltatásaink

Tekintse meg kivitelezési lehetőségeinket

Teljes körű kivitelezés

Cégünk a szerkezetkész fázistól egészen a kulcsrakész állapotig végzi lakóépületek építését. Valamennyi készültségi szint esetében teljes körűen koordináljuk a munkálatok elvégzéséhez szükséges tevékenységeket a hatóságokkal történő egyeztetéstől a kirendelt értékbecslőkkel való kapcsolattatáson keresztül egészen a hatósági bizonyítvány beszerzéséig. 


Tervezés

Cégünk a saját kivitelezésben készülő projektjei kapcsán teljes körűen biztosítja a mérnöki szolgáltatásokat ügyfelei részére. Elkészítjük az építészeti, gépészeti és statikai terveket valamint biztosítjuk a geodéziai szolgáltatásokat. Mintaterveinkből segítünk kiválasztani ügyfeleink számára megfelelő épületet, figyelembe véve a helyi adottságokat és előírásokat. 


Felújítás

Cégünk magán és közületi ügyfelei részéére végez teljes körű, felújítási és átépítési  valamint energetikai korszerűsítési munkákat, a szükséges tervdokumentáció elkészítésével. Együttműködésben az OTP Bankkal segítjük ügyfeleink részére az energiatakarékossági projektek megvalósítását a Magyar Fejlesztési Bank által kínált kedvezményes hitelprogram keretein belül. 
Kérjen ajánlatot

Kérjen ajánlatot

Gyorsan és egyszerűen

Írja meg nekünk elképzelését, egyéb kérdését, és munkatársaink 24 órán belől visszajeleznek önnek.